Wie ben ik

annemieke spreij

Ik ben Annemieke Spreij. In oorsprong ben ik oefentherapeute Cesar en werkte ik met kinderen aan hun motoriek. 
In 2007 heb ik dit werk losgelaten en ben ik gaan werken met kinderen met autisme. 

Daarin heb ik ontzettend veel van de kinderen en hun ouders mogen leren. Ik heb mijn kennis als oefentherapeute altijd meegenomen. Mij viel op dat kinderen met autisme vaak ook nog niet alle fases van de motoriek doorlopen hadden. 

In mijn zoektocht naar het antwoord op de vraag: Waar komt de verstoring in de prikkelverwerking vandaan? Ben ik opnieuw op het pad van de motorische ontwikkeling gekomen. Of beter gezegd op het pad van neurologische rijpheid. Dat was het moment dat de primaire reflexen op mijn pad gekomen zijn. 

Alle kinderen met problemen die terug te leiden zijn naar reflexen zijn welkom in mijn praktijk. 
Maar juist als jouw kind anders is en misschien zelfs een diagnose heeft ben je van harte welkom. 
We kunnen samen opzoek naar een manier om met jouw kind aan de slag te gaan met de reflexen als uit het onderzoek blijkt dat daar behoefte aan is. 
Naast mijn werk als reflexintegratie therapeut ben ik ook nog steeds aan het werk als persoonlijk begeleider via de benadering Contactgericht Spelen en Leren (CSL).